INTRODUKTION

STØTTER GLOBALE PROGRAMMER TIL AT GENOPRETTE
VÆRDIGHED OG SELVRESPEKT

Set fra næsten ethvert perspektiv lider verden af i dag af en moralsk og etisk krise af enorme proportioner. Bag samfundets tiltagende kriminalitet og stofmisbrug, grådighed på arbejdspladserne, politisk embedsmisbrug og internationale konflikter finder man den egentlige årsag til uærlighed og umoralsk adfærd.

DA DEN ER IKKE-RELIGIØS, er VEJEN TIL LYKKE BÅDE ENESTÅENDE og EFFEKTIV i HÆNDERNE  INDIVIDER og NATIONER.

Vejen til lykke, en vejledning til en bedre tilværelse baseret på sund fornuft af forfatteren, humanisten og grundlæggeren af Scientology, L. Ron Hubbard, tager fat på disse problemer og tilbyder en vej, der kan følges af enhver person uanset baggrund, kultur eller overbevis-ning til at opnå et lykkeligere, mere fremgangsrigt og mere tilfredsstillende liv.

Da den er ikke-religiøs, er Vejen til lykke både enestående og effektiv i hænderne på enkeltpersoner eller nationer. I visse områder, der var plaget af vold, bandeopgør og racisme, har den bragt ro. Uddelt i områder hærget af civile konflikter, har den medført fred. Brugt i tusindvis af fængsler har dens budskab genskabt selvrespekt blandt de mest hårdkogte kriminelle og har ledt dem ind på en vej, hvor de bliver nyttige og bidragende medlemmer af samfundet.

Den har været utroligt populær lige siden den første gang blev udgivet i 1981. Siden er mere end 100 millioner eksemplarer blevet uddelt i 205 lande og områder, hvor den har givet alle et moralsk kompas, som de kan leve efter.

Når en person giver den til en ven eller kollega, udfylder Vejen til lykke et moralsk tomrum i et stadigt mere umoralsk samfund.

Kirken og dens medlemmer glæder sig over at kunne præsentere alle, der deler vores mål om at skabe en bedre verden, for de redskaber til at skabe et godt liv, som Vejen til lykke indeholder.

INDSATS MOD DALENDE
MORALSKE STANDARDER

Vi konfronteres dagligt med eksempler på en moralsk krise, der bliver dybere og dybere.

Intolerance – racistiske og etniske hadforbrydelser, der omfatter folkedrab, er tiltagende, og religiøse, etniske eller kulturelle forskelle giver næring til de fleste konflikter.

mere

GENOPBYGGER SAMFUNDETS
MORALSKE STRUKTUR

Vejen til lykke-stiftelsens internationale hovedkvarter i Glendale, Californien, blev etableret i 2003 – en erhvervelse der blev muliggjort gennem støtte fra scientologer.

Stiftelsens hovedkvarter er et center, hvor lærere, virksomhedsledere, lovgivere og embedsmænd kan planlægge implementeringen af Vejen til lykke-programmer.

mere

UNDERVISNINGSMATERIALER
TIL ET LYKKELIGERE LIV

Gennem de erfaringer, 3 årtiers brug af hæftet har givet, er der blevet udviklet effektive undervisningsmaterialer, som lærere og andre kan bruge til at undervise i moralbegreber ved hjælp af levereglerne fra Vejen til lykke.

Public service-meddelelser (PSA’er) spreder budskabet vidt og bredt, og bogen-på-film bruges i stort omfang af lærere, professorer, virksomhedsledere, politiafdelinger, samfundsledere, læger, fængselsbetjente og kirkelige ledere ...

mere

NÅR UD TIL MILLIONER MED
MULTIMEDIE-BUDSKABER

Vejen til lykkes PSA’er (public service-meddelelser), som er produceret af Scientology Kirken med en PSA for hver af de 21 leveregler i bogen, når ud til millioner af mennesker verden over.

Videoerne fanger kernen i hver af levereglerne så illustrativt, at alle kan forstå dem.

mere

VEJEN TIL LYKKE
BOGEN-PÅ-FILM

Ved at bruge den uforkortede og komplette tekst, nøjagtig som den blev skrevet af L. Ron Hubbard, følger Vejen til lykke-bogen-på-film den trykte bog kapitel for kapitel og leveregel for leveregel. De sammenflettede historier med en gennemgående rollebesætning illustrerer hver leveregel, som den findes i bogen.

mere

ONLINE UDDANNELSESCENTER
INTERAKTIV HJEMMESIDE

For at gøre Vejen til lykke alment tilgængelig præsenterer Vejen til lykke-stiftelsen alle kampagneelementer online på et interaktivt websted, hvor besøgende kan læse hæftet og se alle PSA’er samt uddrag fra bogen på film.

mere

SPREDER VEJEN TIL LYKKES
GLOBALE BUDSKAB

Det internationale netværk af frivillige og sponsorer af Vejen til lykke dækker nu over 186 lande.

I mange byer har frivillige arbejdet med levereglen ”Beskyt dine omgivelser og gør dem bedre” ved at gøre en indsats for at fjerne flasker, dåser og affald i deres nabolag.

mere

FÅR LØSNINGER UD TIL
MILLIONER AF MENNESKER

Scientology Kirkens internationale disseminerings- og distributionscenter i Los Angeles, Californien, fremstiller millioner af eksemplarer af Vejen til lykke-hæfter, dvd’er og andre udgivelser, som Vejen til lykke-programmet er baseret på.

mere

RESULTATER AF AT INDFØRE
PROGRAMMET

Vejen til lykkes effektivitet og virkningen af aktiviteterne omkring den har betydet, at Vejen til lykke-programmet møder respekt og modtager støtte fra lærere, fitnessinstruktører, skolevejledere, politibetjente, samfunds-ledere, regeringsembedsmænd, studerende og forældre over hele verden.

mere